AO3 News

Post Header

Published:
2022-03-18 17:27:33 UTC
Original:
Animators Inc. is Moving to the AO3
Tags:

Åbne Døre i Spotlyset

Animators Inc., et Anita Blake: Vampire Hunter fanfiction arkiv, bliver importeret til Archive of Our Own - AO3 (Vores Eget Arkiv).

I dette indlæg:

Baggrundshistorie

Animators Inc. / Anita Blake Puddu's Site var det største italienske Anita Blake fællesskab og blev oprettet af Puddu i 2007. Den gamle hjemmeside har været lukket siden 2015, og efter utallige “Ville det ikke være fantastisk, hvis alt vores vidunderlige fanfiction stadig var online?”, besluttede dets medlemmer at finde et nyt hjem for deres værker for at beholde materialet frit tilgængeligt både til deres eget brug og til gavn for masserne.

Formålet med Open Doors (Åbne Døre)-komitéens Online Archive Rescue Project (Redningsprojekt for online arkiver) er at assistere arkivers moderatorer med at indlemme fanværkerne fra disse arkiver til AO3. Åbne Døre arbejder sammen med moderatorer om at importere deres arkiver, når moderatorne mangler midlerne, tiden eller andre ressourcer for at fortsætte med selvstændigt at vedligeholde deres arkiver. Det er ekstremt vigtigt for Åbne Døre, at vi samarbejder med moderatorer, der ønsker at importere deres arkiver, og at vi fuldstændigt krediterer skabere og giver dem så meget kontrol som muligt over deres fanværker. Åbne Døre vil arbejde sammen med Puddu, Flora og Rubina for at importere Animators Inc. til en separat, søgbar samling på AO3. For at bevare arkivet i sin helhed vil alt fanfiction, der i øjeblikket er at finde på Animators Inc., blive hostet på OTW’s (Organisationen for Transformative Værker) servere og indlagt på deres egne værksider hos AO3.

Vi begynder at importere værker fra Animators Inc. til AO3 efter marts.

Hvad betyder dette for de skabere, der har/havde et eller flere værker på Animators Inc. / Anita Blake Puddu's Site?

Vi sender en notifikation om importeringen til den e-mailadresse, som vi har på hver skaber. Vi vil gøre vores bedste for at tjekke efter en eksisterende kopi på alle værker, før vi importerer. Hvis vi finder en eksisterende kopi på AO3, vil vi invitere den til samlingen i stedet for at importere den. Alle værker, der er arkiveret på vegne af en skaber, vil indeholde deres navn i værkets byline eller resumé.

Alle importerede værker vil blive indstillet til kun at være tilgængelige for AO3-brugere, der er logget ind. Når du gør krav på dine værker, kan du gøre dem offentligt tilgængelige, hvis du ønsker det. Efter 30 dage vil alle værker, der ikke er blevet gjort krav på, blive tilgængelige for alle besøgende. Vi vil derefter lukke siden permanent.

Kontakt Åbne Døre med dit (dine) Animators Inc.-pseudonym(er) og -e-mailadresse(r), hvis:

  1. Du gerne vil have os til at importere dine værker, men har behov for, at notifikationen bliver sendt til en anden e-mail end den, du brugte på det originale arkiv.
  2. Du allerede har en AO3-konto og selv har importeret dine værker.
  3. Du vil have mulighed for selv at importere dine værker (også hvis du ikke har en AO3-konto endnu).
  4. Du IKKE vil have, at dine værker bliver flyttet til AO3.
  5. Du ikke har noget imod, at vi bevarer dine værker på AO3, men gerne vil have, at vi fjerner dit navn.
  6. Du har andre spørgsmål, vi kan hjælpe dig med.

Vær venlig at inkludere navnet på arkivet i emnefeltet på din e-mail. Hvis du ikke længere har adgang til den mailkonto, der er tilknyttet din Animators Inc.-konto, kan du kontakte Åbne Døre, så hjælper vi dig. (Hvis du har publiceret dine værker andre steder eller har en nem måde at bekræfte, at de er dine, så er det super; hvis ikke, vil vi samarbejde med Animators Inc.-moderatorerne om at bekræfte dine rettigheder til værkerne.)

 

Se venligst Åbne Døre-hjemmesiden for instruktioner om,

Hvis du stadig har spørgsmål ...

Hvis du har flere spørgsmål, kan du besøge vores Åbne Døre FAQ eller kontakte Åbne Døre-komitéen.

Vi vil også blive glade, hvis fans kan hjælpe os med at bevare Animators Incs historie på Fanlore. Hvis du ikke har prøvet at redigere en wiki før, intet problem! Tjek den nye besøgsportal, eller spørg Fanlore-gartnerne om tips.

Vi er glade for at kunne hjælpe med at bevare Animators Inc. / Anita Blake Puddu's Site!

- Åbne Døre-holdet og Puddu, Flora og Rubina


OTW er nonprofit forældreorganisation for flere projekter, heriblandt AO3, Fanlore, Åbne Døre, TWC og OTW Juridisk Rådgivning. Vi er anført af fans, udelukkende finansieret af donationer og bemandet af frivillige. Lær mere om os på OTW’s hjemmeside. Vil du vide mere om vores hold af frivillige oversættere, som har oversat dette indlæg, kan du tjekke Oversættelsessiden.